Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Який змішувач для душа краще вибрати

Прийняття душу - повсякденний ритуал. І дуже важливо, що б цей процес був приємним і не обтяженим, приміром, не справним змішувачем. Що б такого не сталося рекомендуємо вам ознайомиться з нашою статтею і вибрати оптимальний по співвідношенню ціна-якість змішувач для душу або для ванни з душем.

2016-05-18

Якщо ви шукайте інтернет магазин Змішувачі для душа в Одесі і бажаєте купити дешево Змішувачі для душа зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Короткий зміст

  1. Який змішувач для душу краще вибрати
  2. Особливості та застосування змішувачів
  3. Як вибрати змішувач у ванну з душем
    1. Характеристики змішувача
    2. Душ для ванної кімнати із змішувачем: особливості виливу
    3. Як вибрати змішувач для душу: керування потоком
    4. Матеріали змішувачів
    5. Специфіка монтажу
  4. Порівняння змішувачів Grohe Costa та Imprese MS
  5. На закінчення кілька порад
  6. Асортимент магазину Sant-Market
  7. Відеорекомендації: як вибрати змішувач для ванни з душем

1. Який змішувач для душу краще вибрати

Людина, яка відвідала магазин сантехнічних приладів, має бути складноювибір. Сучасний ринок пропонує безліч змішувачів з душем для ванної кімнати. Вони радують око блиском хромованих поверхонь, ергономічним дизайном, унікальними властивостями. Який змішувач душа краще вибрати – питання непросте. Орієнтуватися слід не лише на дизайн, а й на інші важливі нюанси.

Перш за все, зверніть увагу на сам механізм.

Слід віддавати перевагу змішувачам з керамічними кульовими кранами. Такі змішувачі більш надійні та прослужать вам довгий час. Намагайтеся вибирати змішувачі компаній, які мають гарну репутацію на ринку.

змішувачі длядуша вентильний і важільний 

Дуже дешеві моделі , як правило, мають низьку якість. Який змішувач вибрати: поворотний чи з двома регуляторами подачі води? Єдиної думки щодо цього немає. Тут вибір залежить тільки від вас, ваших уподобань та дизайну вашої ванни.

2. Особливості та застосування змішувачів

Змішувачі для душу дозволяють відрегулювати воду до такої температури, яка буде максимально комфортною для купання. Вони виконуються з нержавіючих сортів сталі і часто мають дуже цікавий дизайн та поліетиленові труби.

Особливістю душових змішувачів є те, що вони мають розпилювач на довгому металевому шлангу.

Через таку конфігурацію, змішувачі можуть кріпитися на стіну, і використовуватися в ручному режимі.

змішувачі для душу Гроху та Дінте 

Розпилювач перетворює суцільний водний потік на кілька струменів, залежно від його конфігурації та ваших потреб. Більшість із них містять безліч дрібних отворів, щоб імітувати дощовий потік. На деяких змішувачах є перемикачі режимів, що дозволяють включити більше або менше струменів, контролювати їхдіаметр, або пустити напір води одним суцільним потоком.

змішувачі для душу

За допомогою допомоги змішувача дуже зручно приймати контрастний душ. Для цього досить поперемінно включати та вимикати крани з холодною та гарячою водою. Зміна температури буде плавною, оскільки вода повинна пройти через всю довжину трубки змішувача. Така плавна зміна температур дуже хороша для тих, хто почав захоплюватися такими екстремальними видами загартовування.

3. Як вибрати змішувач у ванну з душем

При виборі змішувача для душу важливу роль відіграютьякість і довговічність приладу - нікому не захочеться міняти дорогий прилад щороку.

змішувачі для душу Гроху

 

3.1 Характеристики змішувача 

Характеристики змішувача, які необхідноврахувати при виборі:

  1. різновид виливу
  2. тип керування
  3. матеріал змішувача
  4. специфіка монтажу
  5. бренд виробника.

змішувачі для душу Вінте та Феро

3.2 Душ для ванної кімнати із змішувачем: особливості виливу

Невеликаванна кімната потребує компактного розміщення приладів. З метою економії простору рекомендується використовувати змішувачі з довгим поворотним зливом (носиком).

змішувачі для душу фірми Грохе

Вилив можна направляти у ванну або умивальник за необхідністю. Змішувач у ванну з душем Grohe моделі Costa оснащений ручним душем, який можна закріпити у тримачі на стіні.

Переключення з душу на вилив здійснюється невеликою ручкою.

Просторе приміщення санвузла дозволяє встановлювати індивідуальнийзмішувач на кожен пристрій. Для ванної можна вибрати змішувач для душу з фіксованим виливом. Існують моделі без виливу.

3.3 Як вибрати змішувач для душу: керування потоком

Пристрій змішувачів дозволяє відкривати крани різними способами:

  • двовентильним
  • одноважільний
  • термостатичним
  • каскадним.

Двовентильні моделі користуються попитом через економічність витрат холодної та гарячої води під час регулювання температури та напору за допомогою окремих ручок. У пристрої використовуються керамічні або гумові прокладки.

Змішувач для душу HansgroheLogicClassicобладнаний усередині кран-буксоюз кераміки, що знижує шум потоку.

змішувачі Прикладу

Другим варіантом є одноважільні крани для душу. Керування подачею води здійснюється одною рукояткою. Усередині пристрою стоять спеціальні картриджі з отворами. Змішувач для душу Oras обладнаний гнучким шлангом душу, що дозволяє спрямовувати струмінь води в потрібне місце.

Змішувач для душу з термостатом - новий винахід. Термостат задає бажану температуру потоку, позбавляючи ризику бути ошпареним гарячою водою.

Змішувач Hansgrohe для ванни з душем моделі AxsorShowerCollection зтермостатом HighflowT42 і трьома запірними вентилями складається із зовнішнього модуля та прихованої частини, що монтується у стіні.

змішувачі для душу Сага і Нова

Каскадний змішувач пропускає значні об'ємиводи, моделюючи потік водоспаду. Дизайн каскадних змішувачів зазвичай має цікаве рішення, але функціонально не відрізняється від звичайних кранів.

3.4 Матеріали змішувачів

Істотне значення для виробництва довговічного змішувача має матеріал, який використовується виробником. На даний момент випускаються змішувачі:

  1. латунні
  2. бронзові
  3. нержавіючі
  4. силумінові
  5. керамічні
  6. скляні.

Змішувачі для душу Алессі

Нержавіючі змішувачі коштують недорого і чудово протистоять корозії. Силумінові прилади дешеві, але легко ламаються. Керамічні, скляні змішувачі випускаються з незвичайним дизайном, але надто дорогими.

латунні змішувачі для душу

Латунні та бронзові змішувачі відрізняє висока зносостійкість та довговічність. Змішувачі для душугроє мають латунну начинку і довго служитимуть господареві.

Більшість змішувачів мають верхнє покриття з нікелю або хрому, яке відмінно переносить вплив вологого середовища, створює чудовий зовнішній вигляд із дзеркальною поверхнею.

змішувачі для душу

Нікель викликає алергічні реакції у багатьох людей, тому слід вибирати хромованізмішувачі. Миючі засоби легко очищають будь-які забруднення хромованих поверхонь, у тому числі з відбивачів або дисків душової насадки.

3.5 Специфіка монтажу

Змішувачі можуть відрізнятися методом установки. Розповсюджений настінний змішувач для душу легко прикрутити самостійно.Разом зі змішувачем в упаковці завжди є схема установки.

змішувачі для душу Орас

Якщо Ви маєте на увазі приймати душ, стоячи у ванні, встановіть змішувач для ванни/душу. У наших колекціях представлено два типи таких змішувачів:

  • Змішувачі для ванни/душу зовнішнього монтажу: передбачають встановлення над ванною та комплектуються виливом для наповнення ванни, а також випуском для кріплення душового шланга.
  • Змішувачі для ванни/душу прихованого монтажу: корпусзмішувача вбудовується в стіну, що виглядає дуже лаконічно. Такі змішувачі призначені для комплектації виливом або випуском для наповнення ванни та одним душовим пристроєм або, як варіант, двома душовими пристроями – ручним та верхнім.

змішувачі для душу Імпрес

Врізні змішувачі розміщуються безпосередньо на борту акрилової ванни. Даний варіант кріплення дозволяє приховати від очей розведення труб та інші деталі. Гнучкий шланг душа розміщується у власному отворі, легко витягується і не волочиться поверхнею ванни, як в інших моделях.

змішувачі для ванни з душем

Третій спосіб монтажу – вбудований. Всі частини конструкції ховаються у стіні, користувач бачить лише регулювальні вентилі. Складний спосіб монтажу передбачає участь професіоналів. Домашньому господареві важко підібрати необхідні перехідники, що відрізняються розмірами у різних виробників.

змішувачі для підлоги

Змішувачі для підлоги підійдуть для приватних будинків, де підведення труб часто проводиться в підлозі. Крани з підлоговою установкою оснащеніхромованими забудовами, які виглядають стильно в сучасному інтер'єрі.

4. Порівняння змішувачів Grohe Costa та Imprese MS

  Grohe Costa (Німеччина) Imprese MSE (Чехія)
Колір хром хром
Матеріал латунь латунь
Начинка картридж із кераміки вузол змішування з кераміки
Керування два вентилі одна ручка
Довжина виливу 30 см 35 см
Монтаж настіннийнастінний

5. На закінчення кілька порад

 однорукі змішувачі для душу

  1. Вибираючи нові змішувачі можна пофантазуватиз кольором, щоб крани гармонували із зовнішнім виглядом усієї ванної кімнати, благо вибір на ринку величезний від традиційного хрому до яскравого червоного. Під будь-який інтер'єр підійдуть хромовані змішувачі, а також металеві матові змішувачі.
  2. При покупці змішувача обов'язково поцікавтеся умовами гарантійного обслуговування та комплектацією.
  3. Якщо Ви не професіонал, то установкоюзмішувача краще не займатися. Поцікавтеся в магазині цим питанням, попросіть родичів та друзів порекомендувати Вам досвідченого майстра, або зверніться до відповідної фірми, яка якісно виконає всю роботу.

дизайнерські змішувачі для душу

6. Асортимент магазину Sant-Market

У каталозі онлайн-шопу є змішувачі для ванни з душем купити Україна від брендів Grohe, Hansgrohe, Oras, Hansa та інших можна на будь-який вимогливий смак.

змішувачі для душу зі шлангом

Ціни Sant-Market розраховані на будь-який гаманець. Вирішуйтена покупку зі зручною формою оплати, швидкою доставкою у всі міста України. Приймаються замовлення ексклюзивних виробів.

Краща якість та довговічність сантехнічних приладів гарантовані європейськими сертифікатами.

7. Відеорекомендації: як вибрати змішувач для ванни з душем

Рекомендуємо також почитати

Як розбирається однорукий змішувач
Як розбирається однорукий змішувач

Нічого не буває вічного. Це стосується і змішувачів. На жаль, буває так, що він виходить з ладу в самий не підходящий момент. Звичайно, можна викликати сантехніка - професіонала своєї справи. Але якщо Ви відчуваєте, що починають змішувач в ваших силах, тоді ця стаття саме для Вас. Тут ви переконаєтеся, що в розбиранні такий одиниці сантехніки як змішувач немає нічого складного.

2016-05-16