Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Який фірми змішувач для ванної краще вибрати

Сьогодні на ринку сантехніки, як і на будь-якому іншому, надлишок виробників. І для того що б вибрати дійсно якісну річ необхідно приходити в магазин вже зі знанням справи. У цій статті ми познайомимо вас з лідерами ринку змішувачів і допоможемо вберегтися від невірного вибору.

2016-05-17

Якщо ви шукайте інтернет магазин Змішувачі для ванної в Одесі і бажаєте купити дешево Змішувачі для ванної зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Короткий зміст

  1. Якій фірми змішувач для ванної краще вибрати?
    1. Основні критерії вибору
    2. Матеріали
    3. Захисне покриття
    4. Конструктивні особливості
    5. Кріплення
  2. Вибираємо фірму змішувача ванни
      ТОП 6 виробників
    1. Порівняльна таблиця змішувачів Grohe Eurodisk та Grohe Arabesk
  3. Як підібрати змішувач для ванної кімнати і не допустити помилок
    1. Ціна на змішувачі
  4. Особливості покупки
  5. Відеоогляди змішувачів та правила ремонту

1. Який фірми змішувач для ванної краще вибрати?

Кожен господар, роблячи ремонт у квартирі, стикався з питанням, який купитизмішувач для ванної. Ринок пропонує нескінченну різноманітність моделей даного виробу.

Змішувачі для ванн призначені для швидкого отримання води потрібного напору та температури шляхом її змішування з трубопроводів гарячого та холодного водопостачання

Вибір надійного змішувача слід робити, спираючись не лише на зовнішній вигляд та ціну.

дизайнерські змішувачі чорний

1.1 Основні критерії вибору

Змішувачі можуть відрізнятися:

  • дизайном
  • матеріалом
  • конструкцією
  • способом кріплення
  • вартістю.

Дизайн агрегатів виконаний у стиліпровансу, ганьби-теку, авангарду або старої доброї класики. Підібрати відповідний до ванноїкімнаті змішувач на вигляд нескладне завдання.

змішувачі для ванної кімнати

Зовсім інше питання – вибір якісного та довговічного пристрою.

1.2 Матеріали

латунні змішувачі

  1. Силумін – сплав алюмінію з кремнієм. Вироби із силуміну дуже крихкі, швидковиходять із ладу. Такі змішувачі легкі та дешеві, але недовговічні.
  2. Латунь – сплав міді з цинком. Змішувачі з латуні вважаються найнадійнішими і міцними . Латунні вироби важкі, але слабко піддаються корозії.
  3. Змішувачі для ванної фірми Grohe виготовляють саме з латуні

  4. Бронза - сплав міді з оловом. Бронзові пристрої для подачі води мають високу вартість, але служать понад п'ятдесят років. Вироби з бронзи мають стильнийвигляд під старовину.
  5. Кераміка, скло-змішувачі, виготовлені з поєднань неметалевих елементів, маютьунікальний дизайн, але мають недоліки експлуатації. Керамічні змішувачі не бояться відкладень солей через тверду воду, але погано реагують на перепади температур. Деякі деталі змішувачів виконуються з нержавіючої сталі, душові насадки - із пластику.

виробники змішувачів

1.3 Захисне покриття

Металеві змішувачі для раковини зазвичай покривають нікелем або хромом для захисту від корозії. Нікелеве покриття обходиться дешевше, але в деяких людей контакт із подібною поверхнею викликає алергічні реакції.Хромовані змішувачі гіпоалергени, поверхня має дзеркальний блиск.

змішувачі для ванної кімнати

1.4 Конструктивні особливості

види змішувачів

Змішувачі для душу та ванною можуть відрізнятися за конструкцією. Існує чотири типи кранів:

  • у вентильних змішувачах для холодної та гарячої води призначений окремий вентиль. Повороти вентилів забезпечують регулювання напору та температури. Простота конструкції передбачає низькувартість, але робить регуляцію незручною з підвищеною витратою води. Конструкція часто потребує заміни ущільнювачів
  • одноважільні змішувачі здатні змішувати воду різної температури одним рухом ручки. Це найнадійніший вид кранів для ванної кімнати. Подачу води регулює спеціальний кульовий механізм або картридж, що знімається
  • у термостатичних змішувачах налаштування напору та температури води відбувається незалежно від даних магістрального водопроводу. Перевагами є безпека членів сім'ї завдяки автоматичному регулюванню
  • сенсорні змішувачі мають повністю настроюване електронне управління подачі води, регулювання температури танапору, інфрачервоні датчики розпізнавання сторонніх об'єктів. Достатньо піднести до крана руки, щоб датчик дав команду на пуск води.

вентильний та кульовий змішувачі

1.5 Кріплення

Змішувачі можуть відрізнятися за типом кріплення: настінні, вбудовані або врізні. Настінні змішувачі відрізняються простотою установки, доступною для сімейного майстра.

кріплення змішувача у ванній

Врізні змішувачі кріпляться безпосередньо добортика ванни. Змішувачі, що вбудовуються, припускають відсутність видимих ​​водопровідних труб, прихованих усередині стін за оздоблювальними матеріалами.

Встановлення вбудовуваних змішувачів слід довірити професіоналам.

2. Вибираємо фірму змішувача ванни

Перше місце рейтингу виробників займає найкраща фірма змішувачів-Grohe. Німецька якість, ергономічний дизайн, різноманітні форми кранів дозволять вибрати оптимальний екземпляр для ванної кімнати. Змішувач для ванної Grohe краще вибрати - відгуки покупців завжди на висоті .

виробники змішувачів

Не відстають від лідера інші німецькі виробники – Hansa, Hansgrohe, Kludi, Imprese. Їхні вироби мають тривалий термін служби – більше десяти років.

Італійські фірми Gessi і Bugnatese займають другий ступінь рейтингу кращих зразків сантехніки. Французька фірма змішувачів ванною JacobDelafon опинилася на третьому місці.

популярні виробники змішувачів

Фінські та іспанські виробники допомагають вирішити питання, який фірми змішувач для ванної краще вибрати. Продукція фірм Rocaі Oras успішно змагаються з лідерами рейтингу «Якій фірми змішувач ванної краще» за рахунок відмінної якості та низьких цін.

2.1 Порівняльна таблиця змішувачів Grohe Eurodisk та Grohe Arabesk

  Grohe Eurodisk Grohe Arabesk
тип  одноважільний вентильний
матеріал латунь нержавіюча сталь
покриття хром хром
пристрій картридж керамічний гумовий клапан
кріплення настінний вертикальний
ціна 1164 грн. 2648 грн.

2.2 ТОП 6 виробників

Grohe – Німецька компанія, яка дає найтривалішу гарантію на свою продукцію – до 10 років. Справжнє втілення німецької якості та зручності.

змішувачі фірси Grohe

Hansgrohe – Аналогічний німецький виробник, що орієнтується на невеликі за площею ванні кімнати.

змішувачі фірми Hansgrohe

JacobDelafon – Французька компанія, що створює відмінні дизайнерські змішувачі високої якості (гарантія до 5 років).

змішувачі фірми JacobDelafon

Oras – Фінська компанія, що орієнтується на технічні нововведення та підвищений рівень відповідності «ціна-якість». Рекомендується сім'ям з акуратним ставленням до сантехніки.

змішувачі фірми Oras

Roca – Виробник, який випускає справжні твори мистецтва за відповідноювартості. Якість та термін служби не поступаються красі змішувачів. Питання лише у зручності використання.

змішувачі фірми Roca

Vidima – «Простий» виробник, який працює під гаслом «просто, надійно, якісно». Відмінно підійде середньостатистичній сім'ї із суворо виділеним бюджетом та потягом до традиційного образу предметів станхузлов.

змішувачі фірми Vidima

3. Як підібрати змішувач для ванної кімнати і не допустити помилок

Щоб зробити правильний вибір

 дизайнерський змішувач

Часто більшість фірм при виготовленні застосовують міцний пластик, або латунь.

Найкращий змішувач для ванної кімнати — це змішувач, виконаний з латуні

Так, як його якістьнабагато вище, міцніший, важчий і, природно, дорожчий за ціною. Але зі збільшенням вартості, термін служби так само зростає в порівнянні з пластиковими. Вони додатково хромуються, щоб прикрасити їхній зовнішній вигляд.

змішувачі для ванни

Також часто виробники роблять змішувачі із змішаних матеріалів, що дає можливість придбати за порівняно невеликою ціною з привабливою на вигляд модель. Якщо ж ви зробили гарний ремонт у ванній кімнаті та поставили дорогу сантехніку, то варто вибрати відповідний за якістю іціні змішувач, щоб вони поєднувалися один з одним.

дизайнерські змішувачі для ванної кімнати

При підборі змішувача для кухні має значення не тільки його модель та матеріал, з якого його зроблено. Дуже важливо звернути увагу на виробника, тому що на ринку зустрічається дуже багато поганої продукції.

незвичайні змішувачі

 

3.1 Ціна на змішувачі

Від виробника до виробника вартість відрізняється ііноді у рази. Але загальні рекомендації щодо купівлі змішувачів одні: орієнтуватися на середню вартість і не гнатися за надмірною складністю у пошуках бюджетних варіантів.

Як показує практика, чим дешевше змішувач для ванної кімнати, тим більше проблем виникає при його використанні.

Буквально через півроку починають текти прокладки, дуже часто дешевий механізмне тримає воду, і з крана вода починає капати, а іноді й текти тонким струмком. Тим, у кого стоять лічильники води, знайома ситуація, коли після таких протікань приходив досить значний рахунок за квартплату. Ось і виходить, що на одному економимо, а на іншому втрачаємо набагато більше. Звичайно, багатьом не покишені придбати дорогою змішувач для душу, але асортимент середньої групи доступний кожному.

дитячі змішувачі

4. Особливості покупки

Відповідальний продавець зобов'язаний розпакувати виріб та показати покупцю вміст. Побіжне ознайомлення з комплектацією позбавить неприємностей при установці змішувача.

Фірмові вироби зазвичай надані в картонних коробках: змішувач у нетканому мішечку, деталі кріплення в поліетиленових пакетах. Комплект складається з корпусу, двох коротких шлангів та набору кріплень.

 

В інших комплектаціях є декоративнінасадки на труби, душовий шланг з розпилювачем, тримачі тощо.

Перевірте наявність у коробці гарантійного талона та паспорта виробу з короткою інструкцією з монтажу.

Щоб дізнатися,змішувачі якої фірминайкраще, вивчіть каталог інтернет-магазину Sant-Market. Величезний вибір продукції провідних брендів за доступними цінами. Змішувачі з Sant-Market відрізняються європейською якістю і радуватимуть покупців довгі роки. Вирішуйте зараз на покупку з швидкою доставкою до всіх міст України.

Докладніше протому, як встановити змішувач для ванни читайте в наших інших стаття.

>

Рекомендуємо також почитати

Як закріпити змішувач на гіпсокартоні
Як закріпити змішувач на гіпсокартоні

Установка сантехнічного обладнання не є простою справою для рядового користувача. Але завдання ускладнюється, якщо в обробці поверхні на яку кріпиться змішувач використовувався гіпсокартон. Така поверхня, на жаль, не додає міцності кріплення, але і змушує використовувати спеціальні кріплення. Проте впорається самому з таким завданням все ж реально. А наша стаття вам в цьому допоможе

2016-05-17
Як встановити змішувач для ванни
Як встановити змішувач для ванни

Одним із заключних етапів робіт у ванній є монтаж змішувача. А іноді це необхідно тому що старі вийшов з ладу, або нам сподобалася більше сучасна модель. Незважаючи на те, що установка змішувача може здатися на перший погляд трудомістким і складним процесом, впорається з цим можна і без допомоги фахівця.

2016-05-17
На якій висоті встановлюється змішувач для ванни
На якій висоті встановлюється змішувач для ванни

Для того що б ванна була встановлена ​​не тільки по необхідним стандартам, а й була зручна для повсякденного користування необхідно слідувати декільком нескладним правилам. А яким саме, розглянемо в цій статті.

2016-05-14
Який вибрати змішувач c рукояткою або краном?
Який вибрати змішувач c рукояткою або краном?

Вибір змішувачів дуже важливий момент при оформленні ванної кімнати. Він повинен бути не тільки надійним і виконувати свої функції тривалий час, але і гармонійно вписуватися в дизайн ванної і бути здатним викликати захват у гостей. У цій статті розглянемо переваги і недоліки двох найпопулярніших видів змішувачів: вентильних і важільних.

2016-05-14