Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Як вибрати змішувач для кухні

Мийка - одне з головних місць на кухні. Можна навіть сказати вогнище чистоти. І змішувач тут основний елемент. Тому до його вибору необхідно підійти з усією відповідальністю. Саме кухонні змішувачі найбільш часто використовуються в будинку і не завжди умови експлуатації ідеальні. Розглянемо які бувають змішувачі для кухні та як не помилитися вибираючи "свій".

2016-05-23

Якщо ви шукайте інтернет магазин Змішувачі для кухні в Одесі і бажаєте купити дешево Змішувачі для кухні зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Короткий зміст

  1. Як вибрати змішувач для кухні
    1. Характеристики, що впливають на вибір
    2. Який кран краще для кухні: конструкція
    3. Порівняння фірм виробників
    4. Який змішувач краще для кухні: матеріали
  2. Специфіка монтажу
  3. Як вибрати змішувач для кухні: зовнішній вигляд
    1. Дорогий чи дешевше?
    2. Додаткове обладнання
  4. Який змішувач для кухні краще вибрати: геометрія виливу
    1. Конструкція носика змішувача
  5. Додаткові функції
  6. Дизайнерські змішувачі для кухні
  7. Який змішувач вибрати для кухні – фірма-виробник
  8. Відгуки покупців прозмішувачів різних фірм
  9. Відеоогляди кухонних змішувачів

1. Як вибрати змішувач для кухні

Кухня є серцем будь-якої квартири. Інтер'єр кухні та функціональні можливості змішувача відіграють не останню роль у цьому питанні.

змішувачі для кухні з душем

Протягом дня крани на кухні відкриваються сотні разів під час готування, миття посуду. Довговічність, зручність і простота – головні критерії, коли йдеться про те, який змішувач вибрати для кухні /a>.

1.1 Характеристики, що впливають на вибір

На вибір змішувача длякухні впливає безліч факторів:

  • матеріал
  • конструкція
  • геометрія виливу
  • дизайн
  • спосіб монтажу
  • додаткові функції.

змішувачі для кухні

Гарнийзмішувач довговічний, має продуману конструкцію, сучасний дизайн.

1.2 Який кран найкраще для кухні: конструкція

Тип конструкції кухонного змішувача має значення при виборі приладу. Класичні двовентильні вироби не бажають поступатися пальмою першості іншим моделям.

Регулювання напору та температуривиконується двома ручками. Сучасні технології дозволили модернізувати двовентильні крани та продовжити їх випуск.

Расливі господарі можуть вибрати змішувач на кухню одноважільний. Просте керування однією ручкою дозволяє заощаджувати витрати води під час регулювання. Усередині конструкції знаходиться спеціальний картридж.

змішувачі в інтер'єрі кухні

Через дорожнечу безконтактнізмішувачі для кухні не дуже поширені. Сенсорні крани подають воду автоматично, достатньо піднести руки. Електронний блок керуванняпроцеси вимагатимуть кваліфікованих послуг при монтажі.

1.3 Порівняння фірм виробників

  Grohe Zedra (Німеччина) Emmevi Spirit (Італія)
Тип одноважільний двовентильний
Пристрій картридж із кераміки прокладка з кераміки
Матеріал латунь латунь
Покриття хром хром
Установка врізний врізний&
Додаткові функції висувний вилив -

1.4 Який змішувач краще для кухні: матеріали

При виготовленні змішувачів використовують різні матеріали:

  • сплави металів
  • високолеговані сталі
  • кераміку
  • пластмасу.

різні моделі змішувачів для кухні

Дешевими та менш надійними є крани, виконані із силуміну або пластмаси. Кераміка, незважаючи на стійкість до впливу вологи, погано переносить перепади температур. Який вибрати змішувач для кухні відгуки схиляються до недорогих моделей знержавіючої сталі.

Популярними матеріалами для корпусів змішувачів традиційно вважаються латунь та бронза,стійкі до корозії.

2. Специфіка монтажу

Перш ніж вибирати кухонний змішувач, слід знати, до якої поверхні він кріпитиметься. Поширені два типи кріплення: настінне та врізне.

типи кріплення змішувачів

Настінний змішувач кріпиться до стіни, врізний - прикріплений до стільниці або миття. У мийці передбачений отвір для монтажу, закритий заглушкою. Для стійкого кріплення змішувача до стільниці треба просвердлити проріз у її.поверхні.

3. Як вибрати змішувач для кухні: зовнішній вигляд

Для більшості покупців важливим властивістю при виборі змішувача є його дизайн, який має підходити до інтер'єру кухні.

Г і С-подібні кухонні змішувачі 

Виробники покривають змішувачі хромом, нікелем, нержавіючою сталлю, емаллю. Нікель часто спричиняє негативні алергічні реакції.

Емаль гарна, але легко втрачає цілісність при грубому механічному впливі. Нержавіюча сталь міцна, але вимагає більше зусиль для догляду. Хром – практичний варіант зовнішньогопокриття змішувачі для кухні.

Особливу нішу займають бронзові змішувачі без покриття. Вони мають «старий» дизайн і добре виглядають в інтер'єрі в стилі ретро.

3.1 Дорогий чи дешевше?

Хочете придбати модель з розширеними функціями? Будьте готові розщедритися. Кухонний змішувач з висувним виливом Якщо ж «сантехніка майбутнього» вам ні до чого — зверніться до моделей середньої цінової категорії або базовим < /strong>зразкам.

інтер'єр кухні та змішувач

Єдиний нюанс — змішувачі навіть економ-класу краще вибирати фірмові від виробників водорозбірної арматури зі світовим ім'ям. Повірте, вони послужать вам не гірше за дорогі агрегати — просто в них не буде купи «примочок». Найголовніше, щоб змішувач відповідав розмірам і дизайну мийки та був практичним помічником на кухні.

3.2 Додаткове обладнання

Для захисту механізму кухонного змішувача від забруднень необхідний фільтр - вбудований у змішувач або вмонтований у водопровідну систему. Деякі кухонні змішувачі оснащені блокуванням для обмеження напору води, що сприяєекономного її використання. Зустрічаються також змішувачі з обмежувачем температури води, що захищають від опіків.

керамічні змішувачі та з гнучким виливом

4. Який змішувач для кухні краще вибрати: геометрія виливу

Форма та розмір носика кухонного крана – важливий орієнтир під час вибору. Ідеальний змішувач для кухні випускає струмінь води в центр миття. Висота виливу не повинна призводити до розбризкування води, а також дозволяти вільно мити великогабаритний посуд.

Деякі компанії для вирішення завдання виробляють комплекти, що складаються ззмішувачі та мийки з відповідною глибиною чаші.

На ринку представлені різні форми виливів - С, Г, J-подібні. Форма більшою мірою є примхою дизайнера, головне - дотримання вимог для кухонних змішувачів.

4.1 Конструкція носика змішувача

У конструкції носика передбачено різне оформлення сопла:

  1. з аератором, що робить струмінь води потужнішим, швидше наповнюються місткі ємності
  2. з душовою лійкою, що допомагає зрошувати водою великі площі, дбайливо впливати на ніжну поверхню фруктів та ягід

5. Додаткові функції

Намагаючись підвищити конкурентоспроможність продукції, виробникинаділяють змішувачі різним функціоналом. На ринку поширені кухонні крани з сенсорним підсвічуванням струменя, що змінює колір залежно від температури води.

змішувачі для кухні в інтер'єрі

Змішувачі оснащують системою фільтрації, поворотом ручки, що подає очищену воду. Прилади з бойлером дозволяють за лічені хвилини отримати гарячу воду за відсутності централізованої подачі.

Раціональні моделі з висувним зливом роблять зручним миття овочів та фруктів, наповнення водою відер дозволяють міняти напрям струменя. Сопло обладнане душем,що запобігає розбризкуванню води.

6. Дизайнерські змішувачі для кухні

Виробники змішувачів створюють вироби, починаючи від самих простих конструкцій і закінчуючи змішувачами для покупців із вишуканими смаками. Багато людей при виборі свого кухонного помічника звертають увага і на його зовнішній вигляд.

дизайнерські змішувачі

Ряд виробів відрізняється своєю незграбністю, інші мають плавні форми. У продажу є вироби різних кольорів – від хромованого до чорного з білим. Тому перед покупкою подумайте, який змішувач більшепідійде до інтер'єру вашої кухні.

незвичайні кухонні змішувачі

Велике значення має і вибір виробника: вироби європейських брендів відрізняються якістю виконання та відмінним зовнішнім виглядом. У розробці їх конструкцій беруть участь досвідчені та талановиті конструктори.

7. Який змішувач вибрати для кухні – фірма-виробник

У каталозі магазину Sant-Market представлена ​​продукція світових виробників сантехприладів. Придбати німецькі бренди Grohe, Hansgrohe, італійські Bugnatese,

Bianchi, фінський Oras, литовський Rubineta за доступними цінами зшвидкою доставкою до всіх міст України можна зараз.

кухонний змішувач в інтер'єрімойя та змішувачі для кухні

  • Змішувач Wasser Kraft Isen 2602L
    Відмінний змішувач. Ставив Мамі їй дуже сподобався красивий. Для мене головне практичний та п'ять років гарантії.
    Позитивні якості: Аератори - універсальні-дуже зручно і змінюються без ключа! Регулювання та розбирання - Імбусом це практично
    Недоліки: Ні.
  • Змішувач Milardo Dover DOVSBL0M02
    Скажу чесно, залучив мене в магазин насамперед зовнішнім виглядом, такий стильний мінімалізм, саме як я люблю. Відразу потягла чоловіка дивитися і мацати, він скептично ставиться до всіх цих «модно», «щоб гарно було», йому на першому місціякість (загалом воно теж правильно так-то). Тут треба... Читати повністю
    Позитивні якості: ціна, хороша збірка, стильний вигляд
    Недоліки: не розібралися, як самостійно поставити, викликали сантехніка

різновиди змішувачів для кухні

  • Змішувач IDDIS Jeals 27014T2K
    Хотіла саме таку модель у плані дизайну, тому що ванна кімната оформлена якраз у схожому стилі. Але зіткнулася з тим, що в основному подібні моделі коштують у інших виробників досить дорого. Тут у IDDIS порадувала і ціна та якість
    Позитивні якості: ціна непогана і за якістюгідна річ (не тільки з дизайну вибирати), чоловік схвалив. Ну і у використанні проблем немає.
    Недоліки: поки не помітила

9. Відеоогляди кухонних змішувачів

Рекомендуємо також почитати

Огляд змішувачів для кухні з душем
Огляд змішувачів для кухні з душем

Такий варіант змішувача як модель з душем давно завоював серця господинь. Він не тільки стильно і незвично виглядає на кухні, але і дуже зручний. З таким змішувачем можна забути про слово "незручно", він позбавить від зайвого шуму і бризок і зробить проведення часу на кухні не таким клопітно.

2016-05-18
Огляд змішувачів для кухні з гнучким зливом
Огляд змішувачів для кухні з гнучким зливом

Для того що б процес миття посуду і продуктів був більш зручним були винайдені змішувачі з гнучким зливом. На перший погляд нічого особливого, крім вигадливого зовнішнього вигляду вони не уявляють, але господині знають наскільки важливо, коли під краном можна помити великогабаритну посуд. Або наскільки зручно просто повернути виливши, а не крутити предметом, який миєш. Огляди найпопулярніших змішувачів з гнучким зливом в нашій статті.

2016-05-18
Змішувач на кухню якої фірми краще вибрати
Змішувач на кухню якої фірми краще вибрати

Змішувач на кухні другий важливий елемент, після кухонної плити. Саме завдяки йому підтримується чистота на кухні. Поему до вибору цього елемента необхідно підходити особливо ретельно, ведуть тут важливо і зручність, і якість і безпеку. Розглянемо популярний фірми-виробники змішувачів і постараємося пролити світло питанні якого ж виробникові віддати перевагу.

2016-05-18