Sant-market.com.ua Одеса, 4 ст. Люстдорфської дороги 92/94, 1-й поверх, фасад sant-market logo +380487092363 info@sant-market.com.ua
Rated 4.8/5 based on 542 customer reviews
0
Обране
0
Порівняння
Кошик

Як вибрати чашу для унітазу

Давайте докладніше розглянемо які бувають форми чаш унітазів, щоб мати уявлення про те, унітаз з якою чаші підійде вам найкраще. Переваги і недоліки.

2019-03-18

Якщо ви шукайте інтернет магазин Унітази в Одесі і бажаєте купити дешево Унітази зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Як відомо, існує кілька різновидів форм чаш унітазів, але не багато хто знає, що саме від форми залежить якість змиву.

форми чаш унітазу та системи випуску

Основні види чаш унітазів

форми чаш унітазів

Воронкоподібні

В унітазах з такою чашею отвір зливу розташовується майже в центрі, а значить змив буде досить якісним. Таку сантехніку вважають найбільш гігієнічною, бо нечистоти просто не можуть затриматись у чаші. Унітаз такого типу не вимагає регулярного очищення і при цьому відноситься до економічнихв експлуатації. Єдиним мінусом при застосуванні цих чаш є численні бризки під час змиву.

Козиркові

Унітази з такою чашею мають опуклу задню стінку, яка при цьому розташовується під певним ухилом. Нечистоти не накопичуються, а відразу ж потрапляють у злив, що робить користування унітазом максимально гігієнічним та мінімізує ймовірність виникнення різких запахів. Також є можливість уникнути появи нальоту, а, відповідно, іржі за рахунок того, що вода в унітазі не застоюється. Ця конструкція визнана фахівцями найбільш вдалою та створюється всіма провідними виробниками у світі.

Тарілчасті

Ці унітази вже не користуютьсяпопулярністю, як у минулому столітті. Отвір зливу значно зміщено вперед, а форма чаші передбачає наявність так званої полиці. Єдиним існуючим плюсом такої моделі вважалася повна відсутність бризок.

З мінусів можна відзначити основні, оскільки негативних вражень від цієї форми було безліч:

  • Потреба постійної чистки, приділяючи особливу увагу саме полиці, на якій відбувався застій води і з'являлася іржа;
  • Постійні негативні та різкі запахи;

На зміну цим унітазам прийшли економічніші та якісніші, тому мало де можна ще зустріти такий вигляд з його мінусами.

Рекомендуємо також почитати

Як вибрати унітаз компакт
Як вибрати унітаз компакт

У цій статті ми розглянемо критерії вибору підходящого компактного унітазу і найбільш вагомі аспекти, на які потрібно звертати увагу при покупці. Обдумане придбання забезпечить вибір моделі, яка буде відповідати саме вашим потребам не тільки з точки функціональності, а й зовнішнього вигляду і навіть конструкції.

2019-03-14
Як вибрати унітаз без бризок
Як вибрати унітаз без бризок

Після вибору підходящого унітазу, відповідно до своїх потреб, також варто пам'ятати про таке існуючому мінусі деяких моделей, як бризки.

2019-03-12
Як вибрати унітаз, щоб добре змивав?
Як вибрати унітаз, щоб добре змивав?

Який унітаз добре змиває? Правильно підібраний унітаз є однією з найбільш важливих складових санвузла. Але перш, ніж серйозно зайнятися вибором сантехніки, необхідно пам'ятати, що важливий не тільки зовнішній вигляд і ціна майбутнього придбання, а й комфорт при його використанні.

2019-03-11
Як привчити кота до унітазу
Як привчити кота до унітазу

Всі ми дуже любимо наших вихованців. Але і тут є своє але, як було б чудово, якщо не було таких неприємностей як прибирання туалету. Кошелюбам тут дуже пощастило. Тому що на відміну від інших домашніх тварин їх можна привчити до унітазу і звести процедуру прибирання туалету до самого мінімуму.

2016-10-23